Jeg tog springet…

Jeg gik og var ikke glad. Alt omkring var som det skulle være, 2 søde børn, nygift, venner og en god familie. Alligevel var jeg bare ikke glad. Jeg begyndte, at tænke det er nok bare mig. Jeg skal nok have det sådan, mit liv starter nok første, når jeg ikke har små børn længere, eller når jeg finder det rigtige job.

Men en dag på Facebook dukkede Krista op. Jeg så den første video, som indeholdte alle de tanker jeg gik med. ”Tænk om der faktisk var et håb for mig også…”

Jeg så flere af Kristas videoer, læste alt på hende hjemmeside, hoppede på hendes webinar og var solgt. Hun sagde jo alt det, der var inde i mit hovedet. Alt det jeg havde drømt om, men ikke turde gøre noget ved eller ikke vidste, hvordan jeg skulle gøre noget ved det.

Jeg havde en fornemmelse af at se lyset for ende af tunnelen, der var måske også et håb for mig og min familie.
For det var ikke kun mig, som ikke havde det godt. Ikke at min familie var syge, men mit negative jeg smittede af.

Jeg tænkte, ”hvad kan der ske ved at tage en snak med Krista” Hun kan højest sige ”du er ikke til at redde” også var jeg jo ikke kommet hverken frem, men heller ikke længere ned eller tilbage. Så det gjorde jeg sgu, jeg tog springet.

Allerede under den første samtale kunne jeg mærke det var det rigtige. Nu skulle min mand bare overbevises og det var super nemt. Jeg var så lettet. Hvem vil ikke gerne have en glad kvinde ved sin side?

Jeg fik det første materiale tilsendt og gik i gang. Da jeg er stressramt tog jeg også fat i det ekstra materiale, som fulgte med. OG DET VIRKER. PUNKTUM.

Psykologens råd var fine, men det her forløb hjalp – det gjorde en forskel. Jeg gjorde noget som gjorde mig glad og har Krista på sidelinjen som støtte.

Jeg har allerede taget chancer, fået gladere børn, har færre konflikter og mere overskud, sover om natten og ikke mindst er jeg glad. Det er hårdt, men jeg kan allerede mærke en stor forskel.

Jeg kan varmt anbefale Kristas forløb.

 

Astrid, mor til 2

Jeg er overbevist om at jeg ikke kunne have været foruden det her forløb!
Jeg hedder Anne-Sophie, er gift, mor til to børn på 2 og 4 år og er selvstændig. Jeg stod, da jeg kontaktede Krista, i en situation hvor jeg havde fået trægt mig selv op i en krog og var ved at bukke under med stress.
Jeg havde taget munden alt for fuld, men følte at jeg skulle bevise noget for omverdenen og så først at jeg var på vej ned i et hul, da jeg hverken kunne styre mig selv eller mine reaktioner på verdenen omkring mig. Jeg kunne tage mig selv i at råbe ad mine børn, græde uden årsag, kunne ikke huske simple opgaver og trak mig fysisk fra min mand.
Inden jeg kontaktede Krista, havde jeg allerede været i kontakt med en psykolog igennem min sundhedsforsikring med henblik på et stressforløb, men endte med at sidde overfor en person der på ingen måde kunne relatere til mig, mit liv (privat- og arbejdsliv) eller mine mål og ambitioner. På facebook ser jeg så en reklame for Kristas gratis webinar, som jeg melder mig på og herfra var jeg solgt. Hun nævnte ting som var de taget ud af min hverdag og mit hoved og jeg spurgte med det samme og jeg kunne være et match til et forløb.

Forløbet har været en kæmpe hjælp, men også en udfordring da det ikke er et ”rygklapperforløb”. Man lærer at se sig selv i øjnene og tage sig selv seriøst, hvilket i bund og grund er de flestes største udfordring da det kun kan gøres ved at man elsker sig selv og ”tør” at prioritere sig selv i sin hverdag. Jeg er ikke typen der har let ved at udlevere mig selv og mine følelser, men Krista er fantastisk til at få en til at slappe af og føle sig normal og forstået.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Krista! Jeg kommer fra det her forløb med overskud til at se mine styrker og svagheder, og ikke mindst redskaber til at forsætte mig eget forløb med mig selv, et forløb der aldrig slutter, hvilket jeg er overbevist om, kan hjælpe mig til at opnå mine drømme og visioner for fremtiden.

Anne-Sophie, selvstændig og mor til 2.

Før jeg startede var jeg blind for de muligheder som ville kunne byde sig. Mine tanker og valg var fokuseret på de nemme og trygge valg. Jeg kunne ikke se løsningen for at komme ud af mine gamle vaner og mønstre, og faktisk komme på vej mod de drømme jeg havde. Jeg havde lidt opgivet at nogensinde ville kunne ændre kurs, og var klar til at ”nøjes” med det jeg stod i. På bekostning af mig selv, min glæde og trivsel. Jeg havde svært ved at trække vejret, og var lettere stresset. Hvilket meget tit endte i bål og brand overfor mine børn og kæreste.

Jeg tænkte før dette forløb, at jeg var ved at drukne i en uoverskuelig hverdag og fremtid. Jeg er kreativ, iderig og har tit mange bolde i luften. Det er vigtigt for mig med en hverdag med plads til rolige stunder med vores børn – og et job hvor jeg trives og elsker at møde op hver dag. Tid og fokus til mig selv, og gode oplevelser.

Men det havde jeg bare slet ikke.

I dag har jeg en hverdag hvor jeg kan trække vejret – kan håndtere de små stressede situationer som opstår. Har tid og overskud til at fokusere på mig selv, og sørger for at jeg har mig selv med i det jeg laver. Kan se muligheder i stedet for blindgyder. Har sat en kurs, hvor jeg nyder hver dag, imens jeg har fokus på fremtidige drømme.

Jeg valgte at arbejde med Krista, da jeg efter bare en enkelt coaching, fik en lille smule luft i lungerne. Der blev stille nogle meget relevante spørgsmål, som satte en gnist af håb i gang. Jeg kunne genkende mig selv i de beskrivelser som blev stillet, når jeg læste forløbet igennem. Der var ikke noget jeg hellere ville end ”At få livet tilbage som mor”. For det var præcis sådan jeg havde det – at livet var en lidt sort seende. Jeg kunne ikke længere finde mig selv.

Jeg kunne helt sikkert ikke havde gjort dette alene. Jeg ville ikke have fået lys for de muligheder der fandtes foran mig, som ville føre mig væk fra hamsterhjulet og ud af de gamle vaner. Og jeg ville slet ikke have fundet frem til min frygt alene. Fundet ud af hvor meget den egentlig holdte mig tilbage, og fået den bearbejdet og lavet om til noget positivt. Så jeg kunne tage de rigtige valg for mig.

Jeg har fået alt det ud af forløbet som jeg forventede. Det har været en vild oplevelse, som ikke bare har ændret min kurs, men også mit sind og min måde at tænke. Især min måde at tænke om mig selv – og hvordan jeg ser mig selv, og hvad jeg fortjener.

JA, jeg har faktisk fået meget mere end det. Da jeg var meget skepsis i starten før valget om at tage forløbet – om det nu kunne være så tankeflyttende og overskudsgivende, som beskrevet. Jeg er blevet meget blæst tilbage over hvordan jeg ligefrem har kunnet mærke en lille forskel hverdag – skridt for skridt. At mine tanker pludselig forstår at trække på de positive ting, i stedet for det negative, er fuldstændig fantastisk.

Jeg vil til en hver tid anbefale Krista og hendes forløb til andre.

Elisabeth, pædagogstud. & mor til to børn

Jeg havde allerede de ting jeg (på papiret) skulle bruge for at være glad: To sunde og raske børn, en kærlig mand, dejlige veninder, et fint hus og økonomisk frihed til at rejse og opleve sammen med min familie, MEN jeg var ikke glad!! Jeg anede faktisk ikke hvad jeg skulle gøre for at føle oprigtig glæde… En aften kort tid inden min sygemelding og inden jeg startede hos dig sendte min mand mig ud at løbe, fordi det tidligere har givet mig positiv energi – jeg brugte turen på at slutte fred med tanken om at den bedste tid var gået og nu måtte jeg bare stå igennem resten af livet… Det er jo rædselsfuldt at tænke på i dag!!
Set i bakspejlet – eller det opdagede jeg jo forholdsvis hurtigt i forløbet – var jeg virkelig slem til at bebrejde andre (min mand, min søde datter osv.) for problemerne og så var jeg virkelig opsat på at fikse alting!! Jeg slappede aldrig af mentalt – bekymrede mig konstant om ALT! Jeg var overbevist om, at der var noget galt med vores store pige – overvejede faktisk en børnepsykolog!! Og ja, det viste sig jo bare at den arme pige var stresset over at have en stresset mor…!
Og så sammenlignede jeg mig helt vildt meget med andre! Valgte i en periode gode venner fra fordi jeg simpelthen ikke kunne holde ud at se på hvor godt de klarede alt – daglige Snapchats af familieidyl gjorde mig virkelig i dårligt humør.
Ej, jeg har været rædselsfuld at omgås!!

Jeg er faktisk et stort familiemenneske og jeg mærker virkelig meningen med livet når vi lykkedes som familie! Jeg arbejder som akademiker i en mellemstor forskningsenhed på OUH – et job jeg længe har stillet mig tilfreds med fordi jeg har tænkt, at det var et godt kompromis i forhold til familielivet. Dog har jeg siden jeg gik ned med stress indset, at det er hér skoen trykker og jeg er derfor på udkig efter noget andet – men det er en lang proces at finde ud af hvad præcis det skal være.

Jeg er meget pligtopfyldende, ansvarsbevidst og arbejdsom – alt sammen (efter min egen mening) værdifulde egenskaber, der har bragt mig langt i sportens verden og i skolen, men også noget jeg på den hårde måde har lært at skrue lidt ned for J  Jeg mener selv at jeg er meget givende – jeg elsker at forkæle mine piger og min mand – og jeg er heldigvis også blevet god til at give mig selv hvad jeg har brug for!

efter forløbet hos Krista er jeg på den ene side det samme sted (samme dejlige familie, samme bopæl, samme job osv.) og på den anden side er jeg nærmest på en helt anden planet! Jeg har fundet ud af, hvor stort et behov jeg har for ro og endnu vigtigere har jeg lært at lytte til det behov! Jeg har fået et andet og meget mere positiv syn på livet i sin helhed og jeg har fået troen på, at jeg er en god mor, en god kæreste og at jeg nok skal lykkedes med at finde det rigtige arbejde. Jeg er blevet bedre til at lave ingenting og til at prioritere mig selv med god samvittighed. Og så synes jeg at jeg efterhånden jeg har fået skabt rammerne for det familieliv jeg drømmer om!

Jeg var total fortvivlet og kunne godt se at jeg ikke kunne vende skuden alene. Jeg havde det sidste lange stykke tid brugt alt for meget tid på mit smartphone og de har jo en mesterlig evne til at læse ens tanker – så dér på min første sygedag poppede dit webinar frem. Jeg lyttede til det på vej til lægen og græd næsten hele vejen fordi det ramte helt fuldstændig plet. Som jeg tidligere har skrevet var jeg jo virkelig meget i tvivl om, om jeg kunne tillade mig at bruge så mange penge på mig selv – og på noget der ikke rigtig kunne måles, men jeg turde ikke lade være…!

Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg forventede da jeg startede – det er jo sådan lidt uhåndgribeligt at være sygemeldt med stress og have et familieliv fyldt med konflikter. Jeg søgte jo egentlig bare RO, men havde faktisk lidt svært ved at tro på at det kunne lade sig gøre. Men jeg har fået ro – en indre ro, der betyder uendelig meget for mig! Jeg tror jeg havde forestillet mig at mit liv ville være helt anderledes på en anden måde end det er nu. Ikke at det er en dårlig ting, men jeg tror at jeg forventede at der skulle ændres på nogle mere målbare ting – nyt job eller noget i den stil – men det der er blevet ændret på er noget inde i mig selv, hvilket jo er endnu vigtigere!

PS: Jeg synes du er SÅ sej! Og jeg er dig (og mig selv!!) meget taknemmelig for samarbejdet – jeg kommer sg* til at savne det!

Tine, mor til 2 piger.

Under min barsel med vores 2. barn oplevede jeg nemt, at komme til at skubbe mig selv i baggrunden. Det handlede om alt lige fra vægttab, at få glattet mit hår eller bare komme ud med veninderne. Jeg fik nemt dårlig samvittighed, hvis jeg gjorde noget godt for mig selv eller var alene i gågaden. Jeg gik med en stor følelse af at intet lykkes for mig, og jeg kunne ikke finde frem til hvad JEG ville fx med min karriere. Jeg besluttede mig for, at tiden var inde til at investere i MIG – for jeg var sikker på, at det ville smitte af på mine børn. Allerede i første møde med Krista, blev der skabt en platform, hvorfra jeg nu kan se, hvad det i VIRKELIGHEDEN handler om. Hvor er det jeg skal starte henne for at nå mine mål, og hvad er mine mål. Jeg var fra starten lettet over at vide, at jeg igen ville blive glad som mig og som mor.

Mille ergoterapeut og mor til 3.
© Copyright 2015 coach-me.dk