Change Your Life


Send mig en mail

Send mig en email, ved at udfylde formularen herunder.

Her er nogle af de skønne mennesker, jeg har coachet!

Under min barsel med vores 2. barn oplevede jeg nemt, at komme til at skubbe mig selv i baggrunden. Det handlede om alt lige fra vægttab, at få glattet mit hår eller bare komme ud med veninderne. Jeg fik nemt dårlig samvittighed, hvis jeg gjorde noget godt for mig selv eller var alene i gågaden. Jeg gik med en stor følelse af at intet lykkes for mig, og jeg kunne ikke finde frem til hvad JEG ville fx med min karriere. Jeg besluttede mig for, at tiden var inde til at investere i MIG – for jeg var sikker på, at det ville smitte af på mine børn. Allerede i første møde med Krista, blev der skabt en platform, hvorfra jeg nu kan se, hvad det i VIRKELIGHEDEN handler om. Hvor er det jeg skal starte henne for at nå mine mål, og hvad er mine mål. Jeg var fra starten lettet over at vide, at jeg igen ville blive glad som mig og som mor.

Mille, 34 år mor til dreng 3 år og pige 10 mdr.

Efter jeg havde taget hul på livet som førstegangsmor, med en lidt hård start, som indeholdt komplikationer i den første del af min søns liv, havde jeg pakket mig selv langt væk og mærkede ikke længere, hvad JEG ville med mit liv. Jeg brugte den hårde start som en undskyldning for at sætte mig selv i baggrunden, familien og hans behov kom altid først.
Det var derfor uklart for mig hvilke ressourcer jeg besad og jeg havde glemt hvilke værdier, jeg havde. Selvom jeg altid har set mig som et klogt menneske med egne overbevisninger, forsøgte jeg alligevel at leve efter andres ideer og holdninger til børneopdragelse, pasning, job og karriere, men alt strittede i mig og jeg havde det bare rigtig dårligt.
Jeg kom frem til at jeg fortjener at leve MIT liv og ikke det jeg tror, andre forventer af mig. Allerede ved første coaching med Krista fandt vi frem til, hvad der i virkeligheden giver mit liv værdi og hvor jeg skal tage fat, for at nå mine drømme og mål. Krista er som coach inspirerende, troværdig og indsigtsfuld, jeg er derfor tryg ved at jeg i hendes forløb når mine drømme for mig selv, som mor og for vores familie.

Cathrine, 31 år mor til dreng på 1 år

5 skridt mod at nå jeres mål!

Kontakt mig


Ring eller send en mail ved at udfylde kontaktformularen, hvor du kort beskriver hvad du har behov for.

Gratis uforpligtendemøde


Hvor vi sammen sætter fokus på jeres udfordring, og hvilken opgave i ønsker jeg skal samarbejder med jer om.

Tilrettelæggelse af forløb


Få et tilrettelagt et forløb, der passer til jer og som optimerer netop jeres virksomhed.

Opstart


Processen startes op, hvor jeg professionelt og engageret coacher jer mod at nå jeres mål.

Opfølgning og evaluering


Vi følger op og evaluerer på processen, og aftaler videre forløb, hvis dette ønskes.

© Copyright 2015 coach-me.dk