Indre ro og velvære

Jeg har lavet en særlig pakke til dig!

Lige nu ved jeg, at mange mødre er hårdt presset! Og jeg sender de største HIGH FIVE ud til jer! Jeg indrømmer – jeg har selv gået et par ture med tåre i øjnene, fordi jeg er udfordret pt. på alle de roller og kasketter jeg skal have på: hjemmeunderviser, IT-konsulent, motivator, kok, træner, konfliktløser osv osv. Jeg synes ikke altid, jeg bliver den bedste mor, som jeg ønsker at være. Netop fordi, at i kriser bliver vores udfordringer altid forstørret…. Og ingen er perfekte!

MEN! Jeg har et værktøj, som er enormt POWERFULDT! Og selvom jeg ikke tror på quickfixes – men allermest holder på at finde den langsigtede plan – fordi den bare ER den mest bæredygtige i dit liv – ja – så indrømmer jeg – det her KAN noget virkelig FEDT! Uden du gør andet end at tage en havestol, din seng eller andet sted med ro –  og stikker børnene en Ipad (det må du gerne) i 15 i min. Det hér har dokumenteret effekt viser hjerneforskning – og det er noget af det allerførste jeg sætter mine seje kvinder på Masterclass i gang med! Fordi det er overskueligt og lige til! Og har en effekt ret hurtig!

Og nu har jeg gjort det muligt for dig!

 

Jeg opdagede Mentaltræning for nogle år siden. Jeg kunne mærke, at jeg var på vej i en stress-rutsjetur igen. Jeg har aldrig kunne mediterer eller lave mindfulness. Jeg blev altid urolig og rastløst, og jeg synes det skabte mere tankemylder. Faktisk synes jeg, at det var lidt “langhåret”.
Men jeg var desperat. Jeg kendte konsekvenser, og jeg var nødt til at trække i håndbremsen NU! Så jeg gav det en chance!

Og siden har jeg brugt det flere gange om ugen, og mine kunder gør det også. Faktisk fortæller gamle kunder, at det er stadig det værktøj de bruger allermest, for at være i balance og i ro.

 

Og nu til det vigtigste!
Jeg har lavet en lydpakke helt særlig til denne tid!
Den består af 3 lydfiler:

  • Fysisk – og mental afspænding! En stor forudsætning for at kunne anvende mentaltræning, er at kunne afspænde fysisk og mentalt. Derfor anbefaler jeg, at starte med denne grundlæggende teknik! Det træner din hjerne i at være i ro – selv under pressede situationer. Du får en dybere vejrtrækning, og efterlader din krop med større overskud til at tackle hverdagens udfordringer. Det er samtidig en lynhurtig powernap, der virker!
  • Slip bekymringerne og tankemylderet! Booster dit humør og din energi! Du træner din underbevisthed i at slipper bekymringer, og se muligheder fremfor begrænsninger. Det er angstlindrende, og du mærker  lethed og et positivt sind efterfølgende.
  • Dyb ro – sov godt! Har du svært ved at falde i søvn, er denne lydfil guld værd til at slippe tanker og komme i den dybe søvn, som er super vigtig for dit immunsystem! Du vil få lettere og lettere ved at falde i søvn – hurtigt og roligt – i en afspændt tilstand.

Jeg har lavet en særlig god pris til dig – og du har adgang til dem for evigt!

PS! Kender du en veninde, søster, mor eller andre, der skal have samme tilbud, så send dem dette link!
SHARING IS CARING!

© Copyright 2015 coach-me.dk